29 Oktober,- HappiHappi


Jag är så sjukt glad! Då kan man ju undra varför jag är så glad. Då kan jag berätta att det är för att jag har bokat en resa till PARIS! Jag kommer vara borta i 9 dagar och ska göra min APU där, antingen blir det på ett bemaningsföretag hos min kusin eller så gör jag den på en bröllopstidning med min mosters man. Längtar så sjukt mycket tills dess!

Förhoppningsvis blir det väl så att jag går ut på lördag, håller ju på att snacka lite med människor, så jag hoppas. Blir till att åka till stan då också, förhoppningsvis blir det väl så att jag spenderar liite pengar samtidigt.

Och igår skulle jag ringa till Christoffer, och han skrev på msn att jag skulle ringa efter 5 minuter, och på dom 5 minutrarna somnar jag! Jag vaknade 3 timmar senare och får dåligt samvete och skickar sms och ber om förlåtelse. Men får inget svar för att han sover, så idag på msn så var han helt förbryllad över att jag somnade så lätt på 5 minuter. Så förlåt igen Christoffer!

Sen när jag och Elin pratar i telefon så snackar vi om vad jag kan klä ut mig till på Halloween, hon står ju stenhårt fast vid att jag ska klä ut mig till Sixten. Då säger Elin följande:
"Du ska vara brun, sen så ska du ha 8 ben, fast Sixten kanske har 6 ben. Sen så ska du ha svart hår med svarta tentaklar, eller antenner kanske det heter."
Jag tänker efter ett tag, sen säger jag så smart:
"Men Elin, jag är ju brun, jag har svart hår. Menar du att jag ska vara typ., naken?"
Då inser jag vad jag nyss sagt, vi båda brister ut i skratt. Jag tror att den där lilla biter av vår långa konversation berodde på att vi var sjukt trötta. Vi kan skylla på att ingen av oss hade varit sociala på ett tag (visserligen så var det väl bara så över just den dagen för mig, men whatever).


Jag saknar den mössan lite, borde nog återinföra den. Den är myys :)

Näe, nu ska jag kanske göra något vettigt, men bara kanske..

"JaJaJa" - Veronica Maggio

Pussar Johanna

29 Oktober,- Long Time No See


Det var ett tag sen. Anledning: Johanna Aminezghi har varit för lat! Men nu är jag back on track igen (inte för att det är så många som läser, men whatever).

Tänkte att jag kunde göra som en liten mini sammanfattning av vad som har hänt under tiden jag har varit lat, så:
Resten av lördag kvällen spenderades hos Lotten tillsammans med Besse, Betty, Andrea, Louise, Sara och Oskar som dök upp efter ett litet tag. Det var framförallt underhållande när Betty och Andrea dansade till någon musik, Betty spelade luftgitarr och Andrea dansade någon form av kycklingdans. Sedan drog vi in till stan och hade kul där. Träffade Torbjörn och Simon (som förövrigt drack upp min drink). Fick öl spilld över hela min väska, men det var tur att det varken blev klibbigt eller luktar öl.

På söndagen vaknade jag vid 9 för att jag och Besse skulle på gudtjänst(det är till ett religionsarbete) och så fick ett sms av Besse där hon flippar ur och tror att kl är 10 (vi skulle vara där vid 11), men då visade det sig att hennes mobil inte hade ställt om sig automatiskt vilket hon med säkerhet konstaterade på nattbussen hem. Resten av dagen spenderades väl där. Fast den dagen känder oändlig! Men tillslut tog den dagen också slut. Trots att jag mådde väldigt dåligt mot slutet av dagen.

Måndagen spenderades typ inomhus, gjorde inget vettigt. Vilket var sjukt skönt! Kan verkligen inte komma på något vettigt jag gjorde den dagen.

på tisdagen var jag så pass duktig så jag pluggade lite. Tränade gjorde jag också för den delen, vilket var väldigt skönt, jag fick igång kroppen lite igen. Awsome!

Onsdagen, gick tillbaka till att göra inget vettigt, har inte varit på socialt humör idag någonstans! Men det har sakta gått över, typ först när Elin ringde mig som jag orkade vara lite social. Det var kul, Sixten, misstolkningar och allt det gamla vanliga typ.

Just nu, Lyssnar på Veronica Maggio. Jag vet, ingen jag har fastat för tidigare. Det roliga är att det är ett lite små gammalt album, men gillar det verkligen! Borde kanske sova snart också, men nu ska jag visst ringa Christoffer snart, trots att han tydligen ska upp tidigt imorgon. Men han får nog skylla sig själv liite.

"Jag ser på dig, älskling
Jag ser att du plågar dig själv
Du missförstod någonting
För det finns ingen annan min vän" - Veronica Maggio



Godnatt Johanna

24 Oktober,- Sixten?


Elin kom med ett bra frörslag om att jag kunde klä ut mig till Sixten på Halloween. Då tänkte jag att jag skulle få alla att typ dyrka mig för kvällen och bli Sixtenister, det är ju typ en as bra ide!

Högskoleprovet då, jadu.. det gick väl som det gick. Det var ju liite kul att Betty låste in sina nycklar i skåpet tillsammans med hennes väska där ALLT låg. Dvs typ kläder mobil pengar pass. Hmm., Skadeglädje.

Nu blir det väl kanske utgång. Hoppa in i Duschen, (föna håret?), byta om och äta, måste vara klar om ungefär
1½ timma. Får se om jag lyckas.

Måste stressa nu!

Pusshej Johanna

23 Oktober,- Godnatt


Ska sova nu så jag får lite sömn till imorgon, ska ju skriva högskoleprovet som jag har nämnt för många gånger.
Så jag väntar bara på att idol ska sluta, det står mellan Nicklas och Eddie. SpännandeSpännande

Johanna

23 Oktober,- Ledighet


Sjukt skönt, det behövs verkligen. Bland annat för att det gick lite halvt åt helvete med matten, orkar inte slänga mig in i nått nytt direkt! Måste vila min mosiga hjärna lite grann. Igår tänkte jag att det kommer att bli så sjukt skönt att få sova ut på lördag, men kom på att jag måste vakna lika tidigt som vanligt för att jag ska skriva högskoleprovet imorgon (och det känns inget vidare när det gäller det!). Men ääh, jag kan ju sova på söndag istället så. Men det kan jag ju inte heller, då jag och Besse troligtvis ska på gudtjänst till ett fördjupningsarbete i religionen.

Blir väl förhoppningsvis så att det blir att jag + några till ska ut imorgon. Det behövs, hoppas bara att det blir bra.

Har återupptäck Mario Vazquez, sjukt bra. Framför allt hans låt "One shot"

Funderar fortfarande på vad jag ska klä ut mig till på halloween. Kan ingen snälla ge mig förslag? Fumderar på att utveckla min utstyrsel utifrån mitt fluff, vad tycker ni? Men vad isånnafall?


Hjälp mig!

"But unfortunately all I have to give to you
Is an imperfect heart
But it's a heart that beats only for you

Listen to this girl if you give me one shot
I will love you forever now"                            - Mario Vazques

Nu ska jag nog kolla igenom lite gamla högskoleprov en sista gång sen kanske göra en massa annat ovettigt!

Godnatt
Johanna

22 Oktober,- Usch


Matte prov imorgon, och jag är inte pepp. Kommer inte gå bra alls. Om Kurt nu inte råkar få för sig att basera provet på endast intergraler, derivata och primitiva funktioner så klart. Känner mig lite neardig nu.

Det känns lite konstigt att inte ha snackat med Christoffer idag, det har blivit lite av en vana. Men hoppas du har haft det bra i Göteborg iallafall. Och förlåt för att jag envisas med att somna i telefon!

Har lyssnat igenom hela Michael Jackons "History" album idag också, sjukt bra med de bästa låtarna. Jag vill se filmen/dokumentären som kommer gå om honom i 2 veckor nu, men tyvärr så lär det ju inte bli så.

Jag har dessutom börjat bli trött på väldigt mycket väldigt lätt. Och det är inte bra någonstans, för då har jag lättare för att bli lite smådeppig och lätt irriterad. Men man får väl försöka le sig igenom de dagarna också.

Blev lite små glad när jag i igår kollar hur mycket pengar jag hade på kontot och det visade sig att jag fått lön. Först så tänkte jag att de måste ha registrerats fel eftersom att jag inte jobbade något i september. Men det visade sig att jag fick semesterersättningen i en klumpsumma. Så jag är några kronor rikare, och det är ju alltid välkommet!

"She's out of my life" - Michael Jackson

Godnatt, Johanna

21 Oktober,- Varför rubrik?


Måste man verkligen ha en rubrik? Tänk om jag inte känner för det?

Asså, idag har jag haft en låt fastetsad i hjärnan som finns med på guitar hero, och jag kan verkligen inte komma på vad den heter! Den går typ så här (och då är det typ gitarrspel antar jag):

"DumDuDuDumDuDuDumDuDuDumDooDoo, WoooaWoooa".

Och det jobbiga är att jag inte vet hur texten går, men det är en tjej som sjunger iallafall!

Och är det någon som kan hjälpa mig komma på något mer förnedrande och som har ger respekt än uttrycket "Lägg ägg". Jag kan inte släppa det. Precis som Hayat (http://Hayatie.blogg.se/) sa, vem springer hem och gråter efter att någon har sagt/skrikit "lägg ägg" till en?

Och sen så är jag fortfarande tveksam över vad jag ska klä ut mig till på halloween, om jag nu ska gå ut (vilket jag såklart vill!). Ni får gärna ge lite tips till Hayat med (bara för att jag skanar dig!).

Och jag tycker lite synd om Christoffer som nog inte kan gå ut på Halloween, för jag vet hur mycket han såg fram emot det (skulle nog ha varit urgullig som Pelle Svanslös :)) Så jag lovar på allt jag har att jag ringer till dig om jag ska ut. Fast det kan jag ju göra om jag inte ska ut heller för den delen!

Och det verkar som om det jag ville göra kanske kommer att bli av, jag ser fram emot det sjukt mycket! Ååh, vad jag längtar!


"Dance to the musiQ" - John Legend<3 BÄST HELT ENKELT

Johanna

20 Oktober,- Stress


Ja, som rubriken avslöjar så har jag haft en stressig dag. Var som vanligt i skolan, stannade kvar för det var något om högskoleprovet (lite information och så). Typ sprang (nästan) för att hinna byta min mössa som gick sönder efter 2 användningar för att sen hinna med bussen som gick 17.15 och som sen var framme i högsby 17.55. Det roliga var att träningen började vid kl 18.00. Så det var bara att springa upp, byta om och cykla som en idiot till träningen. Och var rätt nöjd med att bara vara 10 minuter försenad. När jag väl var där och skulle springa ner på planen var jag så uppstressad så jag skakade, men det var kul (Y)

Kom att tänka på en grej, hur fan uppkom uttrycket "lägg ägg"? Det är ju ett flummigt uttryck rakt igenom.
Det hade väl egentligen ingenting med inlägget att göra, but whatever.


Jag&Elin, Saknar Hultsfred!

Tittade igenom lite bilder från sommaren, och jag vill ha Hultsfredsfestival igen!

Näe, nu ska jag dricka upp min cola, borsta tänderna och sen kanske soova lite.

Puss&Kram  Johanna

19 Oktober,- Plugga..


..borde jag göra. Det kanske jag till och med gör idag, för jag kanske har en bra idé att skriva om i Engelskan. Men vi får se hur jag gör.

Har varit lite små depp idag. Eller, egentligen inte under hela dagen, utan bara en kortare tid efter att jag kom hem. Lite skit som bara svider när man får reda på det. Men som tur är har jag ju en stabil Christoffer att prata med om sådant. Tack för att du orkar lyssna på mitt jävla snack.
Och tack vare Alexander vet jag hur killar tänker (nästan iallafall). Det var ett kul samtal, så det fick mig på lite ännu bättre humör, så tack för det.

Har funderat lite på vad jag ska klä ut mig till om jag nu ska gå ut på Halloween. Funderar lite på Catwoman, men då känner jag mig ju lite som alla andra, och det vill jag ju inte!


Hon är ju sjukt snygg!

På tal om ingenting, var sjukt nära på att klippa lugg igår. Är sjukt sugen på det!


Ska jag?

Näe, nu ska jag göra lite nytta!
Till pluggandet!

"Unchain my heart, oh please, please set me free" - Ray Charles

Johanna

18 Oktober,- Matte&Högskoleprov


Det är vad jag har försökt plugga på, och jag kan ju inte påstå att något av det gick särskillt bra. Men, det är väl bara att fortsätta öva! Någon som vill hjälpa mig? Om ni har läst Matte E får ni gärna höra av er! Har matten på fredag och högskoleprovet på lördag, och jag känner mig inte säker på något av det!

Jag är väldigt sugen på att klippa lugg. Hade det i typ 8an, men jag lade den oftast åt sidan. Men jag börjar bli pepp på det igen. Ska jag?

Tittar på 2½ män. Ungen där är hur sjukt skön!
"Tell your uncle Charlie what song you where gonna sing"
"Ooh, Spank that skanky hoe"

Jag bara älskar Michael Jackons låt "Human Nature", den är sjukt bra!

Näe, nu blir det väl kanske lite serier.. Eller, en ännu bättre idé. Jag kanske ska läsa lite i Twilight! Sjukt bra!


"If they say
 Why, why, tell 'em that it's human nature
 Why, why, does he do me that way
 If they say
 Why, why, tell 'em that it's human nature
 Why, why, does he do me that way"
              - Michael Jackon

Uuh, nu började ju Ali G Indahouse! Kanske ska se den istället :)

Johanna

17 Oktober,-Trött


Idag har varit en sjukt trött dag. hade träning kl 11 fram till kl 1. Och den var, ja, händelserik skulle man väl kunna säga. Jag har kanske stukat mitt högra lilfinger, så jag fick stå med höger handen tejpad, jag blev kliven på och blev helt slutkörd av den sista kvarten! Det var inte nådigt för en som inte tränat sen i 9an! Så jag lär ju ha en sjuk träningsvärk imorgon också. Uuh, höll på att glömma, mina blåmärken på knäna håller på att försvinna (Y)

När jag kom hem sen så satt jag lite vid dator och åt mat. Efter det så gick jag upp, lade mig i sängen och läste lite i Twilight och sen så sov jag i 2(!) timmar, så just därför är jag sjukt pigg nu och kommer troligtvis inte somna förrän typ kl 4 inatt. Plus att jag ätit en massa sött idag också (som vanligt) på grund av det där jävla projektet, jag vill att det ska bli noveber så jag kan bli nyttig (jag vet, det låter inte som jag!).

Fan, nu fick jag ont i huvudet också!

Som vanligt ska jag väl börja tjata om musik också.
http://www.youtube.com/watch?v=vZ-MYrSDObI 
"Ber en bön" - Ken Ring. En sjukt fin låt. Värt att lyssna på!

http://www.youtube.com/watch?v=R12QVtuB0_Q&translated=1
Michael Jackson Medley - Sam Tsui: Vocals, Kurt Schneider: Arrangement. Sjukt bra gjort. Också värd att lyssna på!

Önskar att jag inte hade sovit så länge, för nu sitter jag här typ super hypad och är rastlös. Får väl dra igång några avsnitt av "Scrubs" och "Family Guy".
Så typ., godnatt?

"Jag är så svag, jag är så rädd i mitt lilla hörn.
Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö!" - Ken Ring

Johanna

16 Oktober,- Reminisce


Idag har varit en riktig mysdag! Har spenderat nästan hela eftermiddagen till att ha umgåtts med Rania hemma hos henne. Vi åkte hem till henne i Kristineberg, och hennes pojkvän var snäll nog och hämtade upp oss! Vi lagade mat, åt den självklart och spelade Tekken, hennes pojkvän gjorde oss sällskap också. Kan det bli mycket mysigare än så? Näe, jag tror inte det.

Tittat lite på Idol också. Michael Jackson tema, och eftersom att jag älskar Michael och typ växt upp med hans musik så var det lite utav himlen för mig! När Rabih sjunger "You are not alone" och låter som honom, då jävlar är det bra. Och när Eddie sjunger "They don't really care about us" med den inlevelsen (och speciellt när jag upptäcker en viss mening som han sjunger som jag aldrig har lagt märke till förut), då jävlar är det också bra! Sen så älskar jag låten "Human Nature" också, det är en riktig myys låt. Men sen får man ju inte glömma Reza också som sjöng "The way you make me feel" sjukt bra också.

Näe nu ska jag sluta tjata om Michael. Men sen så har jag inte något vettigt att skriva heller så jag kanske ska sluta skriva för den här gången..


"But if Martin Luther was livin', he wouldn't let this be" - Michael Jackson

Johanna

15 Oktober,- Ingen fantasi


Är det verkligen nnödvändigt med en rubrik? Det tycker inte jag (kan ju bero på att jag har sjukt dålig fantasi, men Whatever). Har egentligen inget vettigt att skriva här egentligen. Tror att jag skriver mest för sakens skull.

På tal om ingenting så har Hult (bästis) blivit frälst typ hur många gången som helst idag och gått runt och frälst alla andra runt omkring sig. Det har varit kul att se på!
Köpte mössa och vantar idag också, sjukt mysiga., och det är ju lite kul att jag ser ut att vara typ 8 år igen i mössan, men det är (som tony the tiger skulle ha sagt) GREEEEAT!

Och på tal om Hult (bästis) fick jag nyss ett par jätte fiina bilder på små söta pojkar i klassen från när vi testade studentmössorna.,


Hult&John med skyddsgrejer till studentmössorna

Hult&Johan med studentkondomer

Som sagt, söta små pojkar i klassen :)

Sa ju att jag inte har något vettigt att skriva!
Näe, nu ska jag nog försöka ta tag i mitt liv lite. Men vi får se om det händer.

So long for now, Johanna

14 Oktober,- Studiedag


Det gillas! Lite surt att jag har spenderat hela dagen med att ha suttit hemma och pluggat. Hade väl inte gjort så mycket vettigt om jag inte hade haft något att plugga på ändå, men jag hade ju åtminstonde kunnat plugga lite. (känner hur sjukt osammanhängande det där lät just nu, men who the hell cares?)

Har inte skrivit något sen i söndags. Men sen så har det ju visserligen inte hänt något vettigt sen dess iallafall. Fast jag kan ju ta en "snabb genomgång".
Måndag: Skola, pluggade dessutom lite till historia prov och skrev en engelska redovisning om ideal och varför vi har dom. Blev inte klar med den förrän kl 1 ungefär då jag skrev lite med Christoffer istället för att göra klart den.
Tisdag: Skola, gjorde då som sagt ett historia prov som jag förhoppningsvis får G på trots att jag inte pluggade så hårt på det. Och engelskan gick helt åt helvete! Jag hade inte gått igenom den tillräkligt många gånger, jag blev alldeles för nervös så jag stammade mig igenom hela redovisningen, det var ett rent helvete!
Testade studenmössor också, det börjar kännas lite realistiskt att vi tar studenten nästa år nu! Jag ska lägga upp en fiin bild på Hult (bästis) och JohnJohn med fina mössöverdrag så fort hult får för sig att skicka bilden!
Jag var dessutom på min andra träning, mina knän kom lindrit undan den här gången.
Onsdag: Har ju visserligen redan skrivit vad jag har gjort idag. Och just nu tittar jag på Sverige - Albanien. Lite tråkigt att se på eftersom att de inte har en chans till att komma till VM längre.

Nu ska jag fortsätta läsa lite på Twilight som jag lånade från biblioteket i måndags, har inte hunnit läsa så mycket än eftersom att jag har pluggat en massa, men nu ska jag ta tag i den saken!

Over And Out! // Johanna


11 Oktober,- Smärta!


Gissa om jag hade rätt om att jag skulle ha träningsvärk idag! Fy Fan säger jag bara, jag kan verkligen inte röra mig. Men det känns visserligen bra på ett sätt. Mina knän har antagit en lite mer blå-aktig nyans idag. Jag har verkligen bara suttit och skrattat så fort jag har försökt röra på mig för det gör så sjukt ont. Trots all smärta ser jag fram emot träningen på tisdag.

Har skrivit lite på talet som jag ska hålla på engelskan, har kanske skrivit ihop till 1 minut, om ens det. Känner på mig att det inte kommer gå särskillt bra. Och historian, den vill jag inte ens tänka på, jag har för fan inte ens kommit förbi första sidan så tråkig är den!

Jag har suttit och tittat igenom lite bilder på datorn. Och jag märkte att jag har förändrats sjukt mycket, tycker jag själv iallafall.



Då, gick nog i 9an tror jag

Nu, 3e året på gymnasiet

Näe, ska kanske försöka plugga liite, men det lär ju inte hända. Men det är sånt som märks, det lär ju inte hända förrän typ.. sen

Yohana.  Johanna


10 Oktober,- Plugga?


Ska man orka plugga idag? Jag tror att jag måste, jag hade faktiskt tänkt vara duktig och plugga direkt efter träningen, men jag var/är alldeles för trött för det!

Justdet, min första frivilliga träning på typ 2-3 år. Det var kul, trodde inte att jag hade saknat det så mycket. Märkte det först när jag väl kom igång lite. Jag har till och med saknat att ha sönderslagna knän efter att ha slängt mig så mycket i målet. Jag kommer troligtvis ha en sjuk träningsvärk imorgon med, men det är det verkligen värt (jag har nog till och med saknat den lite!).

Så här fina var mina knän när jag kom hem :)


Jag märker att jag skriver sjukt osammanhängade just nu, förlåt för det, men som min visa kära vän Elin brukar säga: "Osammanhängande är sammanhängande för mig just nu!".

Det var det för just nu. Så, Hejdå!

9 Oktober,- Kan man..


.. hosta upp sina lungor? Det känns så just nu iallafall, inte så kul kanske. Kunde inte ens sova inatt på grund av hostan. Imorgon ska jag trotsa min hosta och börja spela fotboll igen! (första gången jag tränar frivilligt på typ 2-3år!)

Och det där med att bojkotta idol gick ju inte så bra för min del, men det var ju det jag misstänkte från början.

Jag typ ÄLSKAR Scrubs! Har börjat kolla på sesong 1, jag gillar låten i början!
"But I can't do this all on my own, no I know, I'm no SUPERMAN", lyssnar på den just nu! Lite myysfaktor på den. Har kommit fram till att låten "Hurtful" med Erik Hassle är typ jätte bra, jag gillar den.

Ska fortsätta hosta upp mina lungor och droga "Scrubs" och "Family Guy" som vanligt.

GoodNight

8 Oktober,- Hosta


Ja, jag som aldrig blir sjuk har en sjukt jobbig hosta!, och det är inte kul! (visserligen ser jag inte hosta som att vara sjuk, men det är ändå sjuukt jobbigt med det!)
Jag håller dessutom på att ringa runt till människor och kollar och väntar och hoppas på att allt ska gå ihop sig också, men det är sånt som märks.,

Jag funderar väldigt mycket på hur jag ska formulera mig i mitt jävla tal som vi ska ha i Engelska C. Jag vet vad jag ska prata om, men har ingen aning om hur jag ska lägga upp skiten! Jävla problem jag har va? :P

Näe, nu ska jag fortsätta droga "Scrubs" och "Familiy Guy", hosta lite till innan jag somnar, vara lite mer pratglad med folk på msn (känner mig sjukt frånvarande idag!) och kanske får för mig att skriva lite på engelskan också (som om det kommer hända?)

Kul att datorn buggar sönder mitt i skrivandet!

Godnatt // Yohana?, Johanna

6 Oktober,- Happy ?


Ja, jag är glad igen för jag fick en typ as bra idé! Sen är ju frågan om det går ihop sig istället, ska ringa runt lite först. Men jag håller tummarna :)

Nu ska jag plugga lite Historia. Fast sen är ju frågan varför jag alltid är så optimistisk när det kommer till pluggandet. Tar alltid med mig huur många ämnen som, fast jag pluggar aldrig på mer än det jag har till dagen efter.. Som idag, har lite historia till imorgon, men jag har släpat med mig matten, fysiken, religion (fast den skulle vi visserligen läsa några sidor av) och engelska. Bara jobbigt att släpa fram och tillbaka mellan skolan och hemmet, men lär jag mig någonsin, näe!


När jag är som "naturligast", osminkad och med glasögonen på :)

Näe, Plugg var det här!


5 Oktober,- HELVETE !


Jag kom nyss på att om jag ska göra den där jätte bra saken som jag vill göra kommer jag troligtvis missa högskoleprovet! Och jag vill verkligen göra både och!, HELVETE!!

Tror jag ska klaga över telefon istället.

Godnatt!

5 Oktober,- Woho !


Blir alltid glad av den låten, sen så blir det ju nästan bara bättre av att jag har sett Kings Of Leon live med de bästaste, Elinx2 (jag vet att ni tycker att det är "diskriminerande" att jag skriver x2, men det får ni stå ut med :P).
Saknar Hultan lite, det blir ju inte bättre av att jag troligtvis inte kommer kunna vara med nästa år!

Och Galem har skaffat ny blogg igen, det tycker jag var vettigt gjort, http://youwillsee.blogg.se/ där hittar ni den :)

Skolfoto har jag haft idag också. Jag hatar att jag bryr mig så mycket om det!
Nä, nu ska jag plugga lite Engelska C, (not so Woho!)
Så, kanske får något ryck och skriver senare ikväll..

4 Oktober,- Sova ?


Tänkte vara lite duktig och sova tidigt idag, jag la mig i sängen när kl var 22.00 och startar Tvn och jag upptäcker att filmen "Hot Shot 2" går på 6an. Gissa om jag blev glad och skippar hela planen om att vara duktig. Så nu sitter jag här i sängen och tittar på filmen och är typ överlycklig och kommer att somna tidigast 23.45 då filmen är slut.

Hur som så har jag (som vanligt) varit onyttig idag. Lite godis, chips, läsk och bullar.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, skriva lite med Christoffer Robin Wolf Hansson (bara för att han är bakfull :D). Sen så måste jag ju nämna en låt som jag aldig blit trött på: John Legend - Again<3 (SurpriseSurprise, det är en John Legend låt :P)

WellWell, får väl ta och skriva godnatt nu istället då, så godnatt :)

4 Oktober,- Bara plugg, bara plugg..


.. bara massor utav plugg. Har pluggat och ska fortsätta plugga på fysiken lite (bara för att jag älskar det). Borde plugga lite matte också eftersom jag ligger ett antal sidor efter, men eftersom allt jag "lärt" mig under lektionerna försvinner så fort jag sätter min fot utanför klassrums dörren så kan jag typ inget när jag väl sätter mig med det hör hemma.

Jag är förövrigt ganska trött idag eftersom det blev ett sent och låångt telefonsamtal med Christoffer Robin Wolf Hansson inatt. Men det var trevligt som vanligt. Jag blir alltid på bra humör när jag pratar med den onyktra sidan av honom (det är kul att prata med honom när han är nykter med, men då får man ju inte höra fjortis Christoffer Robin, och det är bara oslagbart!).

Näe, nu ska jag fortsätta vara lite duktig och plugga (kanske vara lite onyttig om jag orkar).
So Long For Now :)

3 Oktober,- Plugg och..


.. SUPERNINTENDO! Fick ett infall och tog upp det på mitt rum och spelade lite. Måste säga att det var SUPERKUL! Supermario är ju aldrig fel. Men har ju också gjort lite vettigt och pluggat fysik, vilket behövs!

Onyttig har jag också varit idag. Ätit en HIK-special (eller rättaresagt en halv), druckit en läsk till, ätit lite godis och chips och ytterligare en läsk till det. Kändes inte så farligt när jag väl åt det, men nu när jag har skrivit ner vad jag har ätit (matdagbok) så ser jag hur mycket skit det egentligen är, och jag vet att jag kommer att må sjukt dåligt sen.

Just nu tittar jag lite halvt på Shan Atcis Blattefierad (pausad just för tillfället då jag skriver lite här), jag lyssnar på musik och har pratat och ska prata lite mer med Christiffer Robin Wolf Hansson (onödigt att skriva heela hans namn egentligen, men tycker att det flyter på så bra när man säger det, sen skadar det ju inte av att man tänker liite på Nalle Puh :P). Har också fått en lite rolig så kallad "artikel" från Alexander, (lite nyhetstorka kanske):

Mopedist körde omkull på isfläck
Vid lunchtid på måndagen inträffade en trafikolycka på Trädgårdsgatan i Kiruna. En mopedförare åkte omkull på en isfläck och fick ont i armen och blödde näsblod.

Tycker att den är lite klockren faktiskt.

Näe nu ska jag ringa till Christoffer Robin Wolf Hansson. Men innan dess, en bild på mitt kära SUPERNINTENDO!



Jag vet, inte så High-Tech TV. Men den funkar :)

Godnatt ?

2 Oktober,- Kalmar


Har som sagt varit i Kalmar med Besse idag, och som vanligt var tåget sönder, så det blev ju självklart ersättningsbuss! Hate it! Men det var kul att träffa Ronette en sväng, var länge sedan man såg dig ju!
Och Galem, jag hade hört av mig om jag hade varit i stan längre :P. Och som alltid när man är i Kalmar åker man därifrån några kr fattigare, men det är det värt!

Har suttit och tittat på Idol (ja, jag är en Idol-tönt. Men det får jag om jag vill!). Tyckte att allt var bra fram till det sista "wildcardet" som visade sig var Camilla (och de som inte tittar på idol så gick hon inte vidare igår, men trodde att hon hade gjort det blev överlycklig fram tills det att hon förstod att det var den andra tjejen som hade gått vidare och hon tyckte självklart att det var sjukt pinsamt).
Min gissning är att juryn valde henne vidare för att de kanske tyckte lite synd om henne. Men varför valde de inte bara någon som har varit bra under hela tävlingen, som t.ex. Rasmus eller Moa. Men att de valde vidare Camilla ledde till att Jon åkte ur (vilket han kanske hade gjort vem de än valde), vilket inte hade varit lika surt om det hade varit någon bra som inte gör om varenda jävla låt till schlager. Nästan så jag har lust att bojkotta Idol (vilket troligtvis inte kommer att hända för jag kommer antagligen få lite småtråkigt då).

Men jag är faktiskt lite glad idag, ska inte ta ut något i förskott. För då blir det säkert inget av det.
Så jag tänker inte nämna något om det förrän något är säkert. Fast nu vet Besse redan om det, men var tvungen att berätta för någon.

Näe, nu ska jag se på serier eller något annat vettigt :)
Hej då människor (för jag har faktiskt märkt att jag har några läsare :))

2 Oktober,- Sova snart kanske,.


Ääh, varför det ?, Är ju ledig imorgon. Inställda lektioner gillas skarpt! Blir en tur till Kalmar med Besse. Shoppingturer i kalmar gillas också skarpt.

Hur som helst har jag just nu en seriös sjukt vettig konversation med en riktigt vettig människa,
Christoffer Robin Wolf Hansson. Lite om ideal och "drömpartnern" då han säger att en vän till honom är lite sur på honom för att han inte höll med hennes åsikter om utseende (då hon hade trackar ner på en jätte söt tjej som är med i idol) och påpekar att hon inte är snyggast i världen vilket hon tydligen antog, så konversationen lät ungefär så här:

(Jag),- Det är absolut ínget fel med hennes utseende. Enligt mig finns det visserligen vissa som man kanske inte personligen inte kan hitta något som ser bra ut hos vissa, men alla har nog och kommer nog att ses som vackra av någon/några under sin livstid. Men sen så har de flesta något vacker i sig.,
(CRW),- Bra skrivet. Håller med dig till 100%. Det är utseendet man gillar, men personligheten man älskar
(Jag),- Precis!
(CRW),- Typ alla som säger att de vill ha en "drömtjej" en som har allt i utseendet. Men en drömtjej är precis vad det låter som, dvs. en tjej som är borta när man vaknar.
(Jag),- Fan vad smart sagt!
(CRW),- Haha, Jag vet!

Och då började jag fundera, hur ser egentligen en "drömtjej" ut? Är hon perfekt? Kan man egentligen definera perfektion?
Enligt mig så kan man inte det, det är precis som om man skulle definera normal. Vart går då "gränsen" för vad normalt är?
Det går verkligen inte att fastställa!

Så varför bry sig om hur man ser ut VARENDA dag? Man kan ju gå en dag utan att sminka sig åtminstonde. Jag påstår verkligen inte att jag inte bryr mig om mitt utseende, det är bara det att jag tycker att jag ser lika bra ut med smink som utan, så varför förstöra något som redan är bra?
Aja, nu ska jag sluta skriva om "perfektion" och "normalitet" (om det nu är ett ord)


Här har ni en nytagen bild på mig.
Jag är osminkad,
Jag är sova redo,
Ligger i sängen men duntäcker virat runt mig,
Och mitt hår går inte att få styr på,
Men bryr jag mig?, NÄE!

WellWell, nu ska jag snart sova, kanske. Men hur som, Godnatt mina icke existerande läsare :)


1 Oktober,- Här impulsar vi!


Jadu, här är jag, och  gör något jag ALDRIG skulle göra.
Tror nog att jag gjorde det av ren tristess.
Men nu är jag ju här. Jag har skaffat mig bloggen jag aldrig trodde skulle existera.

Men hur som, idag började mitt och Oskars hälsoprojekt. Så den här månaden ska jag vara onyttig. Vilket har gått relativt bra än så länge, började med ett wienerbröd och lite läsk till maten. Frågan är ju hur jag kommer må i slutet av månaden, så därför har jag bestämt mig för att börja spela lite fotboll igen och frågan är ju hur det kommer gå.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0