11 Juli,- Whatevs

Hmm, Nolife var det ja! Måste typ vara första gången någonsin det sker att jag uppdaterar flera gånger på en dag! Grattis till mig, kul för dig med besse då ju!
.
Min kväll har spenderats med min tv.. Tvn är min bästa vän, vilket också godis, sourcream&onions stjärnor, Lindt och rostade sojabönor är.
.
Förövrigt så vill jag bara meddela att jag hatar när folk inte ger sig. SÅ GE DIG! Räcker det inte med att jag en gång sagt ifrån om att jag inte vill ha kontakt? Blir trött på folk. Tur att det finns folk som inte är medvetna om att de muntrar upp en, så TACK så mycket
Typ såhär glad är jag nu!
.
-puss

11 Juli,- Första dagen

Jobbade idag på en förskola för första gången på riktigt! Visst har jag praktiserat och så, men nu jobbar jag enligt ett schema.. Och det är sjukt vad förvirrad jag var i början. Typ inte kunna några namn, inte veta vart dom har saker och vara allmännt vilsen!
.
Har förövrigt för första gången gått in på systembolaget och köpt alkohol idag.. WOHOOOOOO!!!! :D
.
Jag försöker faktiskt bättra mig lite med den här bloggen. Tror att jag uppdaterar nu mest för att jag inte har några vänner för tillfället..
.
-Puss hejj

10 Juli,- My day

Idag är ingen vanlig dag, för det är Johannas födelsedag. HurraHurraHurra!
Äntligen är jag 20 år! får gå in på systemet själv och köpa alkohol till mig själv. Fatta att jag äntligen bor på campus OCH är 20 år, det är ganska nice!
.
Min födelsedag firades igår av familjen och vänner till familjen. Jag kom inte undan sjungandet för mig. Det är det jag alltid försöker komma undan, men nejdå! Det måste tydligen genomföras.
.
Idag så körde jag och mamma till Växjö med all min packning. jag börjar som sagt jobba imorgon, och gud så skönt det ska bli! Faktiskt skönt att komma ifrån ledigheten ett tag, jag blir rastlös så lätt..
.
Måste också bara påpeka att nästan (och då menar jag typ den största) anledningen till att jag uppdaterar är för att inte ge min kära vän Besse falska förhoppningar. Dvs just nu (om det nu blir så mycket fler inlägg) kommer jag nog endast uppdatera här för din skull, typ iallafall!
.
Ha en bra kväll och ett sista grattis till mig själv
-Puss Johanna

6 Juli,- Ledighet

Trodde förut att jag inte skulle ha något att göra denna sommaren, men det är sjukt hur fel man kan ha ibkand! Det visade sig att jag fick lite mer än 2 veckors jobb där min pappa jobbar. sista veckan där ringde de från växjö och undrade om jag kunde jobba i 3 veckor som vikarie på en förskola, visst kan jag det sa jag. 3 veckor blev till 4 veckor, så den här veckan är nog den enda lediga jag har den här sommaren. Men det ska bli skönt att ha saker att göra.
.
Hela denna dagen har spenderats på Öland och Kalmar, massa shopping. Fick mig en tidig födelsedagspresent. en ny kamera, det var sjukt behövligt! Nu får vi se om den används lika mycket som jag hoppas att den kommer göra.
.
Ska försöka hålla det här igång, jag är ingen som är bra på att uttrycka mig genom att skriva, men det är bara att jobba på typ.
.
Ha det bra så kanske, kanske jag håller detta vid liv!¨
.
- puss

RSS 2.0