24 December,- Julafton kanske


GodJul antar jag människor. Gjorde nyss misstaget att skicka "GodJul" till alla på min lista, fick en massa sms på en gång.

Nu ska jag fortsätta ta hand om en massa barn som är hos oss. De är inte så många, bara 2 st, men det känns som om de är så betydligt fler. Lite jobbigt faktiskt-

God Jul  - Johanna

23 December,- dåligt humör


Är på sjukt dåligt humör just nu. Tänk vad en idiot på ens msn kan göra med en dag som var så bra. Det var hur mysigt som helst förut. Alla var samlade vid matbordet. Och det var för länge sedan senast det hände, vi satt nog kvar i 30 minuter och bara pratade. Hur mysigt som. Sen så loggar man in på msn och allt sabbas på grund av en enda ynka person. Sjukt trött blir jag!

Jag måsteiväg och duscha, och jag ska försöka bättra mig, typ. Jag är inte bra på att uppdatera, men jag säger som Tupac:                                                                                                                                      - That's just the way it is.

Julafton imorgon, mys. Det kommer människor till oss. Barn med för den delen (jo, jag anser att barn också är människor, menmen). Bland andra dessa småbarn.


Johannes, lägg märke till svampbob tröjan!




Alicia, hon är definitibt inte lika liten längre


Och jag är liite depp för jag hittar inte Sailor moon avsnitt på svenska där jag är just nu. Mihiii, jag gillar sailor moon.

Nu ska jag hoppa in i duscheen (det har jag sagt sen kl 1 tror jag, kanske ska ta tag i den saken).

- Johanna

21 December,- Bara för din skull Hayat.


Nu har jag iallafall uppdaterat, bara för att jag inte är bra på att hålla löften..

Min käre bror Aron är tillbaka in Schweden. Jag har faktiskt saknat honom, hur mycket jag än irriterar mig på honom när han väl är hemma, som tur är är han hos Yosef över natten, så från och med imorgon till någon gång efter nyår kommer jag få stå ut med honom. Men det är det nog värt..

Jag har hittat Sailor Moon på Youtube med svenskt tal. I'm Happy!


Sailor Moon

Nu ska jag fortsätta nöta Sailor Moon.

Pusshej   - JohannaSaraRahel

16 December,- Nanana


Hade mitt sista matte prov idag, sjuuukt skönt! Slipper jag den skiten i iallafall mer än 6 månader. Blir väl förhoppningsvis G.

Jag vet att det inte har varit så aktivt här, men det kommer snart kan jag nog loova. Eller, jag har ju redan lovat Hayat det. Och jag kan ju inte bryta ett löfte. Men det börjar jag inte hålla förrän under lovet någon gång (kanske bloggar 2 gånger om dagen bara för att ta igen, men det lär ju inte hända..).

House of wax går nu, men den är inte så bra, så jag vet inte om jag orkar se den..

Nu ska jag nästan göra något vettigt.

Godnatt   - Johanna

14 December,- SIXTEN!


Sixten har namnsdag idag, så grattis SIXTEN. Alla Sixtenister önskar dig en bra återstående 15 minuter av ditt namns dag. Mihii, jag känner mig busig idag.

Engelskan går åt helvete, och nej, jag är fortfarande inte klar.. Så går det när man skjuter upp allt till sista sekunden.

"Bring it home to me"  - Sam Cooke♥

Nu ska jag nog skriva klart min engelska, sen läsa lite ur min bok så jag blir lite trött, sen ska jag sova (ovesäntlig (stavas det så?) fakta!)


Innan jag for till Paris♥    

Godnatt   - Johanna

13 December,- Wonderbar!


Länge sedan jag tog mig tid till att skriva., Jag har inte haft ork eller lust.

Men veckan har varit helt okej. Är sjukt pepp på sista veckan innan lovet, bortsett från 2 inlämningar, en redovisning och ett prov. Men annars är det awesome!

Jag har börjat bli överdrivet fjollig med, det är kul. Men jag har börjat skrämma ELIN på grund av det, och inte bara henne utan mig själv med. Och jag ska inte skriva vad jag skrev till ELIN, för hon misstolkade. Inte för att någon av oss visste vad hon misstolkade, men det gjorde hon iallafall och så böev vi fjolliga! Jag vet att jag är osammanhängande, men det är smällar ni får ta.

Jag är nästan trött, fast ändå inte. Men jag ska göra något vettigt iallafall (nästan). Och Paris bilderna kommer nog upp typ i nästa vecka tror jag..

"Bold As Love♥" - John Mayer♥ Sjukt bra musiker den där människan. Wonderbar♥

Uuh, jobbigt mycket hjärtan, fan.

Godnatt   - Johanna

6 December,- Oh Happy Day


Jag är glad idag. För jag tror jag vet vad jag vill göra. Hoppas bara att det går ihop. Det är sånt som märks, för om det går ihop så ska jag och GosElin bo ihop. Det är en sjukt stor risk att vi kommer att typ slå ihjäl varandra, but thats how I like it (puss kvinna).

Spelade fotboll igår för förts gången på typ 1 månad, jag har saknat det. Är as pepp på träningen på tisdag nu!

Nu ska jag nästan plugga. Blir väl mer att lyssna på musik. Love it♥

"Oh Happy Day" - Från filmen Sister Act 2

- Johanna

4 December,- Trött


Hela den här veckan har varit sjukt seg, just nu känns det som om klockan är typ 21.00. Men se, det är det inte.
JAG LÄNGTAR TILLBAKA TILL PARIS!♥
Bilderna kommer troligtvis inte än på ett tag då jag är way to lat för att ladda upp dom, men snart, kanske., nästan.

Hade ju Svenska nationella muntliga igår, det gick väl helt ok tror jag, iallafall bättre än fysiken. Den gick inte bra någonstans, menmen. Det är väl sånt man får leva med..

Imorgon är det fotbollsturnering i Högsby sporthall. Pepp som fan, men lite rädd då jag inte tränat på en månad eftersom att jag har varit sjuk och i Paris♥

Nu ska jag vara ovettig..

"Dream On Hayley" - James Morrison♥

Hejdå   -Johanna

1 December,- Ungefär lika trött som ett as.


Varför ska man alltid jämföra med as? Jadu, det är en bra fråga som jag inte ska börja tänka för mycket på. För då kommer jag inte släppa den tanken.

Jag kommer inte skriva om Paris än, har varken tid, lust eller ork just nu. Vill egentligen sova, men ska se på ett gammalt "Gossip Girl" avsnitt först och sen ska jag läsa lite i "Eclipse" sen med. Har snart läst ut den. Synd, för den är bra.

Idag har jag skrivit lite på mitt tal som jag ska hålla på torsdag, men är långt från klar. Får sitta och typ sträck skriva imorgon.

Jag har fastnat för John Mayer och Jason Morrison så sjukt mycket. De är underbart bra. De är talangfulla de pojkarna!

Nähepp, "Gossip Girl" var det.

"Save Yourself" - Jason Morrison

- Johanna

RSS 2.0