26 December,-

Jahaaa, nu har det varit både julafton och juldagen.. Julafton var asbra, jag fick det jag önskade mig och hade det helt underbart med familjen. Juldagen var minst lika mysig om inte bättre med en massa vänner till familjen som kommer för att äta mat och umgås. Jag, Besse och Hariena åkte in till Oskarshamn med en massa andra människor och festade. Var askul, men alldeles för mycket människor!
.
Imorgon ska jag, mina föräldrar och Hariena åka in till Kalmar för att shoppa. MELLANDAGSREA! Underbart! Och då ska jag också köpa en ny mobil då min är ganska brutalt misshandlad...
.
Nu ska jag nog göra något vettigare än att sitta här..
.
Puss
-Johanna

22 December,- Finally!

GUD vad skönt det är att vara hemma bland familjen igen. Äta mammas mat, tjafsa med syskon (ja, det har redan börjat) och bara vara i huset. Lite surt att jag måste hålla på med hemtentan bara, men det skjuter jag på ett tag till..
.
Och jag förstår inte varför en del människor ska vara så ihärdiga. PRATA BARA INTE MED MIG! (ja, jag är bitter). Det är inte så att någon har gjort något mot mig, men det är respektlöst mot någon annan liksom!
.
Puss
- Johanna

21 December,-

Undrar lite ibland varför jag har en blogg, är inte särskilt aktiv eller så.. Men kan vara skönt att skriva av sig ibland. Har idag städat i köket och hallen, håller för tillfället på att packa i reklamerna och ska därefter damsuga vardagsrummet och sovrummet. Det behövs!
.
Det ska bli så skönt att komma hem imorgon till mina bröder, föräldrar, min kusin och mammas mat (och som jag har saknat mammas mat!). Men innan jag åker hem måste jag skriva ut hemtentan och greja en massa. Inte direkt det som jag skulle vilja göra under lovet. But what to do?
.
Aja, ska fortsätta göra vad det nu var jag gjorde (typ ingenting).
Puss
- Johanna

21 December,-

Festen i lördags var bra. Mycket bättre än vad jag trodde. Somnade på efterfesten och fick dela med mig av min säng. det var lite små mysigt (Dvs. trångt). Men jag föredrar nog att inte sova ensam.
.
Fick för övrigt VG på laborationsuppgiften som vi gjorde i grupp, sjuk lättnad! Känns som om det bara går bättre och bättre i skolan. Så antagligen får jag större förståelse för uppläggen hela tiden och det är en så skön känsla! Har seminarie imorgon och då påbörjas också nästa grupparbete (över julen också, bra planerat där!) och på onsdag läggs hemtentan upp, inte så kul att ha över lovet men hellre det en salstenta.
Och idag kom min kusin till Högsby och jag saknar henne så galet mycket men jag kommer inte se henne förrän på onsdag då jag åker hem.. Men det ska bli så galet kul. Min bror kom förövrigt hem i söndags, kommer sluta med att vi tjafsar. Och det jobbiga är att jag kommer sakna honom som fan när han åkt (lite jobbigt läge).
.
Har sabbat min sömnrytm genom att somna 1 timma mellan kl 9 och 10. Helt fel tider att somna på då jag måste vakna senast kl 7 imorgon (underbart!). Måste nog stänga av datorn nu, titta klart på How I Met Your Mother sen gå och lägga min i min säng (och inte somna i soffan som jag brukar!)
Bild från i lördags: Jag, Azra, Amra & Salmin
.
Puss
- Johanna

18 December,- Fest, javisst

Ska snart på fest där jag typ inte känner någon.. Just därför har jag börjat dricka liiite här hemma, men bara en cider, så det är inte så mycket
.
Ajja, försvinner så fort jag får ett sms.
.
- Johanna

17 December,-

Ja, what to say? Jag har ingen dusch, det är sjukt jobbigt. Ska ut imorgon. Skulle väl inte vilja påstå att jag är så pepp, men får ta det ändå. Har lovat människor att jag ska ut!
.
Har inget viktigt att skriva, så jag ska väl typ fortsätta titta på tv eller något..
.
- Johanna

16 December,- Lalala

Gud vad tiden har gått så sjukt fort sen sommaren. Det känns inte alls som om det var länge sedan jag var i Eritrea med familjen! Nu har snart första terminen gått och jag flyttade hemifrån för 4 månader sedan, känns inte som om det var länge sedan alls! Tiden går nog lite för snabbt..
.
Aja, hur som helst. Är klart med hela första kursen, har inget kvar efter mig där.. Så galet skönt är det! Och just nu har vi ett grupparbete som baseras på vår VFU (som för övrigt var sjukt bra, plus att jag har fått en vikarie plats där! Bättre kan det typ inte bli!)
Bild från min bal i maj i år.
.
Saknar det tiden lite. Inte gymnasier i sig, utan tiden mellan balen och studenten. Det var så sjukt bra och jag var i ett ständigt lyckorus.. Nu känns det oftast som om jag lägger upp en fasad. Inte alltid, verkligen inte. Men jag vill inte behöva hitta anledningar till att vara glad, vill att anledningarna ska hitta mig! Det låter som om jag är sjukt deppig när jag läser det här men det är jag verkligen inte!

Will I ever get that feeling back?

- Johanna

RSS 2.0